Αρχική Σελίδα

Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Chuangyilong Shenzhen, ΕΠΕ (μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας) εστίαση στον τομέα σαφούς, διοικητικές μέριμνες και άλλη επιθεώρηση ασφάλειας δημόσιων χώρων, είναι προμηθευτής προϊόντων και λύσης μιας κύριος ασφάλειας επιθεώρησης στην Κίνα.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Από την καθιέρωσή του, Chuangyilong έχει εμμείνει στη στρατηγική ανάπτυξης της προσαρμοσμένης επιθεώρησης ασφάλειας στη βιομηχανία. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά της σαφούς και βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών, Chuangyilong σύστημα επιθεώρησης ασφάλειας νέων προϊόντων το ευφυές με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει προωθηθεί στην αγορά. Συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία υπολογισμού σύννεφων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών στη σαφή και βιομηχανία διοικητικών μεριμνών για την ευφυή, ανιχνεύσιμη, και διπλής κατεύθυνσης επιθεώρηση των διαδικασιών επιθεώρησης ασφάλειας. απαίτηση, και λαμβανόμενη ευρεία αναγνώριση.

 

Ιδρυμένο το 2008, Chuangyilong έχει εφαρμόσει πάντα μια υψηλής ποιότητας στρατηγική προϊόντων και τίμιες και πραγματικές υπηρεσίες. Από τη ανάπτυξη προϊόντος, την παραγωγή, τις πωλήσεις και άλλες πτυχές, έχει καθιερώσει ένα τυποποιημένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης στην ακριβή συμφωνία με τις διεθνείς προδιαγραφές ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001. Οι μηχανές επιθεώρησης ασφάλειας ακτίνας X, οι πόρτες ανίχνευσης μετάλλων, οι πόρτες επιθεώρησης ασφάλειας και άλλα προϊόντα που παράγονται από την επιχείρηση έχουν απονεμηθεί την άδεια για τη χρήση του εξοπλισμού επιθεώρησης ασφάλειας πολιτικής αεροπορίας, η οποία καταδεικνύει πλήρως την αυστηρή αναζήτηση Chuangyilong της ποιότητας των προϊόντων.

 

ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αυτή τη στιγμή, διοργανώνουμε εργαστήριο 10000 τετραγωνικών μέτρων και περισσότερους από 100 εργαζομένους. Με τη συνεχή καινοτομία της τεχνολογίας και συνεπούς του υψηλού - η ποιότητα των προϊόντων, το εμπορικό σήμα «CYL» έχει ένα ευρύ φάσμα της δημοτικότητας και της φήμης στη βιομηχανία. Το Chuangyilong, όπως πάντα, θα εμμείνει στην εταιρική φιλοσοφία «της ακεραιότητας πρώτα, πελάτης πρώτα, ποιότητα πρώτα», υποστηρίζοντας τον πυρήνα valuesof «πραγματισμός, τη σοβαρότητα, την αφιέρωση και την καινοτομία», διαρκώς, δεσμευμένες στην έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της επιθεώρησης ασφάλειας, και βασισμένος στις ανάγκες επιθεώρησης ασφάλειας των διαφορετικών βιομηχανιών, για να παρέχει στους πελάτες τις πιό προηγμένες και πλήρεις λύσεις συστημάτων επιθεώρησης ασφάλειας.

 

Όχι μόνο στην Κίνα, το ίχνος Chuangyilong θα διαδώσει σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας τις υπηρεσίες για τη δημόσια ασφάλεια σε κάθε γωνία του κόσμου.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας


Ιστορία Chuangyilong

 

2008: Η επιχείρηση ιδρύθηκε
2009: Εστίαση στην ανάπτυξη των προϊόντων ασφάλειας
2012: Αποκτηθε'ν Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα
2016: Έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του σαφούς συστήματος επιθεώρησης ασφάλειας Chuangyilong
2017: Αποκτηθείσες πιστοποιήσεις εξαγωγής όπως το CE και η FCC
2018: Τα προϊόντα εξήχθησαν σε πολλές χώρες
2019: Έλαβε το πιστοποιητικό επιχειρηματικής αξιολόγησης φερεγγυότητας
2019: Έλαβε το εθνικό επιχειρηματικό πιστοποιητικό υψηλής τεχνολογίας
2020: Η επιχείρηση επεκτείνεται σε 10.000 τετραγωνικά μέτρα
2021: Άνοδος όγκου πωλήσεων επιχείρησης σταθερά
2022: Τώρα είμαστε στον τρόπο να είμαστε καλύτερα μέρα με τη μέρα.

Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : CYL

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 8000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Chuangyilong Electronic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις